lördag 15 oktober 2011

Eeeh, vad gör vi nu?

Hej hej!

Vilken ovanlig lördag det blev idag. Utan att vi visste ordet av det så var helt plötsligt barnen utspridda hos varsin kompis och jag, Marcus och Molly satt och stirrade på varandra i soffan :o) "Eeh, jahapp...vad gör vi nu då?"

Förutom lite skönt slappande i soffan så har vi fått lite internet relaterade saker gjorda. Sånt som aldrig blir av annars för att barnen alltid vill ha datorn så fort man visar intresse för den eller för att tusen andra saker ska hända just när man slår sig ner för en stund.

En grej vi passade på att gå in och beställa var barnens adventskalendrar. Tidigare år har dom fått såna där legokalendrar där man får små legokreationer i varje lucka.

Varför ge upp ett vinnande koncept? Så det fick bli samma sak i år. Å det var så bra då att vi hittade just sådana kalendrar på en hemsida som lyder www.ebrix.se Det är ett föräldrapar här i Mosås som har startat upp ett e-företag och fungerar som återförsäljare till LEGO. Gå in och kolla deras hemsida. Jag lovar att ni kommer hitta massa fina saker. Perfekt nu när vi närmar oss jul ;o)

Vi kommer att beställa därifrån fler gånger, det kan jag lova! Inom en timmas tid från det att vi hade lagt in ordern så hade vi grejerna hos oss. Det kallar jag service :o) Men det är klart, lite förspänt har vi det ju eftersom vi bor bara några hus ifrån dom som startat företaget.



Hugo fick en Star Wars kalender (självklart) och Alva fick en City.


När barnen var hos kompisar myste vi till det genom att ta en fika framför brasan.


En ovanlig syn! Ja, inte att Molly skiner som solen...det gör hon jämt! Nä, jag menar att det är ovanligt att se han där bakom ligga i soffan och ta det lugnt. Vanligtvis har han hundra järn i elden ;o)


Alva poserar i sin nya fina väst. Jösses vad stor hon har blivit!

Ha en fortsatt skön lördag hörni!!

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar